2020. február 3., hétfő

Köszöntő - Kedves Látogató, Érdeklődő!





Kedves Látogató, Érdeklődő!


Szeretettel köszöntök mindenkit a honlapjaim új blogján, amelynek a Facebook blog alapján a Leszármazás- Kutatás és régészet - CsaládkutatásSokk nevet adtam a másik blogra és a saját családfakutatásaimra is utalván. 

Mivel ez évtizedek óta, egy életen át tartó "történelem és régészet, levltár-kutatás" -szerelem, amit okkal szeretnék másokra is átragasztani a sok hiba után, amire már gyerekként rátaláltam,  szíves figyelmükbe ajánlom laprendszerem minden egyes lapját, közösségi oldalát is, melyekett Archivált Világ-Archived World néven igyekeztem egyesíteni - több-kevesebb sikerrel!


Mivel a munkáim egy része a gondatlan informatiki rendszer felelősök és ellenőrzések miatt már korábban is elveszett és a megszűnő oldalakról át kellett települni mindenütt, sok anyag veszett el. Ugyanakkor még több anyag veszik el a hibás programozású honlapok és renszerek, valamint a hekkerek miatt is, akiknek munkáját sajnos a legjobb gyakorlat és tudás ellenére sem lehet elkerülni, nemcsak a nem követett informatikai fejlődéskor, vagy éppen emberhiány miatt kerül ilyen helyzetekbe egy ember, egy vezető, egy tervező, egy kultúrát kedvelő.


Lehetne sorolni a hibákat, de nem ezzel akarom tölteni a drága időt!


Kívánom, hogy érezzék jól magukat az oldalakon, ajánlják tovább gyermekeiknek, barátaiknak, hadd fejlődjönek, tanuljanak önállóan ők is!


Tisztelettel várok mindenkit oldalainkra!

Nem csak ezekre, hanem a művészeti, irodalmi és történelmi, régészeti oldalainkra, valamint természettudományos felületeinkre is!



Kívánok jó olvasgatást, böngészést, tanítást és tanulást!


(Lövey-/Pécsi-) Varga Éva (Kékrózsa, Kékrózsa Bíborvirág, Bíborvirág)

Főszerkesztő Laptulajdonos Kiadó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése